Sugeng rawuh ing situs web!

Kabeh solder udara reflek bebas timah panas kanggo komputer medium

Katrangan singkat:

Fitur:

• Teknologi pemanasan kabel panas paten Sinoever, struktur transportasi udara sirkulasi independen, mode pemanasan munggah lan mudhun, efisiensi termal sing dhuwur, kenaikan suhu cepet, udakara 20 menit saka suhu kamar kanggo nyetel suhu kerja.

 

• Motor suhu dhuwur khusus Sanyue, Taiwan, digunakake kanggo langsung nyetir hawa panas kanggo dadi panas. Hawa panas iku seimbang, kanthi swara sithik lan geter cilik. Komponen 0201 ora bisa dipindhah nalika transportasi.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

• Teknologi pemanasan kabel panas paten Sinoever, struktur transportasi udara sirkulasi independen, mode pemanasan munggah lan mudhun, efisiensi termal sing dhuwur, kenaikan suhu cepet, udakara 20 menit saka suhu kamar kanggo nyetel suhu kerja.

• Motor suhu dhuwur khusus Sanyue, Taiwan, digunakake kanggo langsung nyetir hawa panas kanggo dadi panas. Hawa panas iku seimbang, kanthi swara sithik lan geter cilik. Komponen 0201 ora bisa dipindhah nalika transportasi.

• Desain saluran udara sing unik, volume volume sing diimpor dilengkapi piranti penyetaraan udara telung lapis, kanthi transportasi udara sing padha, kapasitas panas sing gedhe, area preheating, area suhu konstan lan area las sing dadi panas lan mudhun, sirkulasi independen, kontrol suhu independen, suhu kontrol akurasi saben wilayah suhu ± 1 ℃, lan tungku tungku nganggo jinis tutup ndhuwur pneumatik.

• Rong zona pendinginan dipeksa dilengkapi standar, suhu hawa adhem saka port udara adhem bisa nganti 5 ℃, lan laju pendinginan zona pendinginan sing pertama bisa nganti - 5 ℃ / s. Bisa kanthi efektif ketemu kabeh jinis proses tanpa timbal.

• Cocog kanggo nyetel kurva suhu saka macem-macem model, area las dobel utawa telung area las. Nilai minimal tes profil 8-kabel ora nganti 8 ℃. Tes kurva sambungan khusus cocog karo proses las bebas timah standar Jepang utawa Eropa lan Amerika.

• Kabeh komponen listrik diimpor, lan kabeh kabel sinyal dilindhungi kanggo njamin operasi jangka panjang sing stabil lan andal saka smt24 jam, lan garansi gratis telung taun kanggo komponen suhu dhuwur.

Model G-R85 G-R75 G-R65 G-R55
Zona pemanas Ndhuwur 8 Zona Ndhuwur 7 Zona Ndhuwur 6 Zona Ndhuwur 5 Zona
Ngisor 8 Zona Ngisor 7 Zona Ngisor 6 Zona Ngisor 5 Zona
Zona Pemanas 3140mm 2760mm 2380mm 2000mm
Nomer Zona Pendingin 2
PCB Max Jembar Tipe Rel 300mm, Sabuk Mesh 400mm
Range Pengembangan Rel Rel 50-300mm
Petunjuk Transportasi Saka Kiri Menengen
Metode Fixing Rail Transport Ngarep utawa mburi
Dhuwur Transport Sabuk Mesh 880 ± 20mm, Rantai 920 ± 20mm
Jinis Pengiriman Chain Drive + Mesh Belt Drive
Kacepetan Transportasi 0-2000mm / Min
Pasokan Daya 5-Kawat 3-Tahap 380V 50 / 60HZ
Daya Wiwitan 35KW 30KW 25KW 20KW
Daya Rusak normal 12KW 8KW 10KW 6KW
Wektu Panas Udakara 20 Menit
Range Suhu Suhu kamar-350 ℃
Mod Kontrol Suhu Kontrol Loop Ditutup PID Komputer Lengkap, Drive SSR
Ketepatan Temp ± 1 ℃
Seragam Suhu ± 3 ℃
Weker Ora normal Suhu ora normal (Suhu dhuwur utawa sithik sawise suhu sing tetep)
Gulung Weker Pilihan
Bobot 1200KG 1100KG 800KG 700KG
Ukuran Mesin L4600 * W900 * H1430mm L4200 * W900 * H1430mm L3800 * W900 * H1430mm L3400 * W900 * H1430mm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita