Sugeng rawuh ing situs web!

Mounter 6-kepala kanthi otomatis G-806

Katrangan singkat:

Karakteristik Produk:

• Drive servo Panasonic.

• Sekrup utama grinding asli Jepang nduweni umur dawa, ageman cilik lan stabilitas kuwat.

• Pakan elektronik elektronik kaping pindho.

• Kanthi pompa vakum, ora perlu sumber gas eksternal.

• 6 set kepala sing dipasang muter kanthi bebas, lan kacepetan panempatan ora kena pengaruh karo sudhut.

• Kanthi 6 set elemen koreksi elemen visi penerbangan digital, panganan sing luwih akurat.

• Siji bagean pandhuan kanthi otomatis, disambung karo mesin liyane, bisa nyadari papan munggah lan mudhun otomatis.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin penempatan otomatis siji tahap G806

Karakteristik Produk:

• Drive servo Panasonic.

• Sekrup utama grinding asli Jepang nduweni umur dawa, ageman cilik lan stabilitas kuwat.

• Pakan elektronik elektronik kaping pindho.

• Kanthi pompa vakum, ora perlu sumber gas eksternal.

• 6 set kepala sing dipasang muter kanthi bebas, lan kacepetan panempatan ora kena pengaruh karo sudhut.

• Kanthi 6 set elemen koreksi elemen visi penerbangan digital, panganan sing luwih akurat

• Siji bagean pandhuan kanthi otomatis, disambung karo mesin liyane, bisa nyadari papan munggah lan mudhun otomatis

Jeneng produk G-806
meneng werni Sumbu XY Jepang THK P platform Taiwan
Sistem deteksi vakum 6 set Panasonic
Spline bal 6 set Korea
Komputer Komputer industri
Koreksi visual Kamera mabur
Pandhuan Taiwan Shangyin 6 set
Jalur kabel Luwih saka 200 yuta kaping ing Jerman
sistem vakum 3 set pompa vakum Taiwan
Area papan sirkuit sing dipasang maksimal 1200mm × 420mm
Rentang obah maksimal Sumbu X 310mm, sumbu Y 480mm, sumbu P1390mm
Rentang gerakan maksimum sumbu Z ± 8mm
Kacepetan chip maksimal 42000 tablet saben jam
Kacepetan penempatan nyata T8 light bar 28000 potong saben jam utawa luwih
Akurasi mekanik ± 0,01mm
Cara posisi Posisi visual kamera tandha
Komponen bisa ditempelake 0603-8520 macem-macem komponen (manik-manik lampu, resistensi, kapasitansi), lsp
Jinis produksi Tabung neon LED, sabuk cahya alus, modul, layar tampilan lan produk aplikasi LED liyane
Cathetan: mode pemrograman kawat tembaga Program posisi kamera visi otomatis, koordinat komponen impor file excel
Nomer pakan Bisa papan 18 Feida
sistem operasi WINDOWS XP
Pasokan listrik 220V, 50Hz , 2.5KW
Bobot Mounter Udakara 1000Kg
Volume bentuk 2000MM (L) * 1100MM (W) * 1500MM (H)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita