Sugeng rawuh ing situs web!

Kepiye cara milih solusi kepala papan sing cocog kanggo mesin penempatan SMT canggih?

Nalika perusahaan milih mesin penempatan lanjutan, telung syarat dhasar yaiku akurasi penempatan sing dhuwur, kacepetan penempatan sing cepet, lan stabilitas sing dhuwur kanggo njamin penempatan kanthi kecepatan tinggi nalika memenuhi presisi penempatan komponen chip mikro. 

Kanggo nggayuh efek sing dikarepake, skema kepala penempatan sing cocog (mekanisme kepala) penting banget. Mung yen skema sing bener, proses pangolahan luwih efektif.

Saiki, ana akeh solusi kepala penempatan sing umum: sirah siji sing tetep, sawetara kepala sing tetep, siji sirah sing muter lan sawetara kepala sing muter. Sacara sederhana, iku sejatine kombinasi silang saka metode gerakan lan jumlah kepala penempatan.

Mode gerakan 1: gerakan linear

Solusi iki mung bisa nggawe gerakan linier, biasane nganggo lengen utawa balok robot kanggo ngontrol motor kanggo nambah ukuran gerakan, sing dadi pilihan sing efektif.

Bedane antarane multi-kepala lan siji-kepala yaiku nambah beban kerja saben unit kanthi nambah jumlah kepala penempatan kanggo nggayuh efisiensi.

Mode gerakan 2: garis lurus + rotasi

Solusi iki bisa nindakake gerakan linear lan gerakan rotary sekaligus, lan nggawe pangowahan utama ing sumbu Z. Ing jumlah kepala penempatan sing padha, ngirit ruangan luwih akeh tinimbang solusi tetep, bobote luwih entheng, kacepetan luwih murah, lan akurasi sing luwih dhuwur. Utamane cocog kanggo stroke Short, low load, skenario aplikasi presisi tinggi.

Ing skala gedhe "garis lurus + rotasi", bedane antara kepala siji lan multi kepala padha karo solusi sing tetep. Kayane mung nambah jumlah kepala penempatan, nanging uga nambah bobot lan volume umume peralatan. Multiple penempatan Kepala bisa digunakake bebarengan.

Solusi sing beda-beda duwe kekuwatan dhewe-dhewe, lan perusahaan kudu milih solusi sing paling cocog adhedhasar kahanan nyata. Coba dipikirake kanthi lengkap saka macem-macem dimensi kayata biaya, akurasi, kacepetan, stabilitas, lan liya-liyane, banjur pilih solusi optimal saiki. Sing paling apik kanggo sampeyan yaiku sing paling apik!


Wektu kiriman: Jan-18-2021