Sugeng rawuh ing situs web!

Ing umur 5G, bakal ana pangowahan sing gedhe

In the age of 5G, there will be great changes in these field

Dibandhingake karo teknologi komunikasi tradisional, 5G nduweni kinerja sing luwih kuat, adegan liyane lan ekologi anyar, sing bisa nyukupi persyaratan aplikasi perusahaan manufaktur tradisional kanggo jaringan nirkabel ing transformasi manufaktur cerdas, lan ndorong teknologi informasi, teknologi manufaktur, teknologi material anyar lan teknologi energi anyar kanggo nembus ing kabeh bidang pabrikan elektronik, saengga bakal ana pangowahan teknologi utama ing industri kasebut. Contone, kanthi dhukungan jaringan 5G kanthi kacepetan luwih cepet, wektu tundha luwih murah, kapasitas luwih gedhe lan linuwih sing luwih dhuwur, aplikasi canggih ing pangujian elektronik lan pangukuran, kayata gelombang millimeter, MIMO skala gedhe lan adaptasi balok adaptif, yaiku samesthine dadi kasunyatan, sing mesthi mbutuhake akurasi lan efisiensi pangujian lan pangukuran elektronik.

 

Ing bidang mobil, ponsel, prabot omah, peralatan sing bisa dipakai, peralatan industri lan peralatan teknik, aplikasi teknologi 5G luwih lengkap lan jero. Ing jaringan industri inti chip komunikasi, modul komunikasi, antena, frekuensi radio, lan liya-liyane sing didhukung dening teknologi 5G, teknologi 5G bakal nggawa semangat anyar ing bidang manufaktur industri kasebut. Contone, ing industri SMT, entuk bathi saka tambah akeh permintaan teknologi 5g kanggo materi frekuensi dhuwur lan kacepetan dhuwur, PCB bakal miwiti kahanan sing apik kanggo nambah volume lan rega; aplikasi stasiun basis 5G lan ponsel 5G, kalebu elektronik otomotif, bakal nggawa operator sing luwih gedhe, pita frekuensi luwih akeh, pita frekuensi luwih dhuwur lan teknologi liyane, saengga komponen komunikasi R & D antara antena front-end RF lan chip baseband bakal berkembang kanthi cepet; lan sistem komponen elektronik sing didhukung dening Manufaktur 5G bisa nggawe proses produksi luwih akurat, macem-macem lan konsumsi kurang, lan industri kayata busana cerdas lan manufaktur industri bakal ngasilake mupangat sing penting. Bisa dingerteni manawa 5G nggunakake kaluwihan sing ora ana tandhingane supaya industri manufaktur elektronik bisa digunakake kanthi terus lan lancar ing macem-macem skenario, sing bakal mbantu industri manufaktur elektronik kanggo nambah kahanan tenaga kerja, nyuda intervensi manual garis produksi, lan nemen ningkatake kontrol proses produksi.

 

Manufaktur cerdas siap ngluncurake industri dhukungan 5G menyang jalur sing cepet

Saliyane industri manufaktur elektronik, 5G bisa nyukupi kabutuhan interkoneksi peralatan lan aplikasi interaktif jarak jauh ing lingkungan industri. Bidang pabrikan cerdas sing diwakili dening Internet, kontrol otomatisasi industri, robot maya, lsp. Bakal mbukak era anyar interkoneksi ekstensif kabeh lan interaksi manungsa-komputer sing jero sadurunge kanthi dhukungan saka teknologi 5G.

 

Minangka teknologi pendukung utama kanggo nyambungake wong, mesin lan peralatan, Internet prekara lan teknologi 5G nggawe sesambungan komplementer. Aplikasi Internet prekara gumantung ing 5G kanggo nyedhiyakake macem-macem skenario solusi koneksi nirkabel, lan kadewasan standar teknologi 5G uga mbutuhake stimulasi lan promosi Internet. Kontrol otomatis minangka aplikasi paling dhasar ing pabrik manufaktur cerdas. Sistem inti butuh presisi tinggi, wektu tundha sithik lan komunikasi sistem sing andal. Mung 5G nggawe aplikasi kontrol loop tertutup bisa ditindakake liwat sambungan jaringan nirkabel.

 

Kaget, ing wektu sing padha Nepcon China, sing bakal dianakake tanggal 24-26 April, pameran teknologi pabrik lan teknologi otomatis bakal ngluncurake lini produksi "pabrikan DreamWorks" produksi 2.0, yaiku mode produksi sing becik kanggo nampilake dinamis proses produksi interkoneksi peralatan lini produksi. Rampungake urutan perakitan produk elektronik sing disesuaikan saka proses produksi produk elektronik lengkap babagan penempatan pesanan real-time ing lokasi, pemasangan komponen, perakitan shell lan pengujian otomatis.

 

Ing aspek logistik, wiwit manajemen gudang nganti distribusi logistik, kita butuh jangkoan jembar, jangkoan jero, konsumsi daya sithik, konektivitas gedhe, teknologi konektivitas murah lan jangkoan jaringan, lan jaringan 5G bisa nyukupi kabutuhan kaya ngono. Ing skenario produksi pabrikan sing cerdas, robot kasebut asring duwe katrampilan organisasi lan kerja sama kanggo nggayuh produksi sing fleksibel, sing ndadekake panjaluk robot kasebut. Teknologi 5g mindhah pirang-pirang fungsi komputasi lan fungsi panyimpenan data menyang awan, sing bisa nyuda biaya lan konsumsi daya saka hardware robot, lan nyukupi kebutuhan pabrikan sing fleksibel.

 

Mesthine, teknologi 5G bakal dadi kunci kanggo ndhukung transformasi Manufaktur Cerdas ing mbesuk. Ora mung bisa nggunakake macem-macem skenario kanggo nyambungake wong, mesin lan peralatan sing nyebar kanthi nyebar, lan nggawe Internet sing terintegrasi, nanging uga ndhukung kabeh aplikasi Internet seluler kanthi real-time lan reliabilitas sing dhuwur kanggo mbantu perusahaan manufaktur ngilangi kekacauan teknologi jaringan nirkabel sadurunge, sing bakal menehi pengaruh positif ing implementasi Internet industri lan transformasi jero pentinge manufaktur cerdas.

 

Wiwit dibukak Forum Boao kanggo Asia ing April 2018 nganti dianakake konferensi kerja ekonomi pusat ing pungkasan taun, 5G ora kaget amarga dadi tembung kunci taun ing bidang ekonomi. Minangka generasi anyar teknologi komunikasi seluler, 5G paling ora 10 kaping paling dhuwur 4G, wektu tundha transmisi tingkat milidetik lan kapasitas koneksi level 100 milyar. Nalika dibangun, ekonomi digital sing nutupi online lan offline, konsumsi lan produksi, platform lan ekologi bakal entuk tenaga pendorong sing luwih gedhe. Utamane industri manufaktur elektronik, sing dianggep minangka "inti hard" ekonomi nasional, ana ing periode transformasi lan upgrade sing kritis. Perlu dhukungan teknologi anyar sing diwakili dening 5G supaya entuk puteran siklus pertumbuhan lan momentum pertumbuhan anyar, lan nggawa pangowahan gedhe ing mode produksi lan mode pangembangan.

 

Kita nyediakake solusi SMT siji-sijine kanggo pabrikan produk 5G, mounter Siemens, Fuji mounter, mounter Panasonic, mounter Samsung lan peralatan periferal SMT, kepileh takon!


Wektu kiriman: Nov-01-2020