Sugeng rawuh ing situs web!

Sensor ing mesin penempatan SMT penting banget, duwe jinis tartamtu

Mesin penempatan padha karo robot otomatis. Kabeh tumindak ditularake dening sensor banjur diadili lan dioperasikake dening otak utama. Topco Industries bakal nuduhake manawa mesin panempatan duwe jinis sensor tartamtu.

1. Sensor tekanan

Mesin penempatan, kalebu macem-macem silinder lan generator vakum, duwe syarat tartamtu kanggo tekanan udara. Yen tekanan sing dibutuhake dening peralatan banjur dibutuhake, mesin ora bisa digunakake kanthi normal, lan sensor tekanan mesthi ngawasi pangowahan tekanan. Sawise ora normal, bakal cepet weker, Kanggo ngelingake operator supaya bisa ngatasi wektu.

2. Sensor tekanan negatif

Nosel sedhot mesin penempatan nyedhot komponen kanthi tekanan negatif, sing kalebu generator tekanan negatif (generator vakum jet) lan sensor vakum. Yen tekanan negatif ora cukup, komponen kasebut ora bakal bisa nyedhot. Nalika feeder ora duwe komponen utawa komponen sing macet ing tas bahan lan ora bisa di sedot, nozel nyedhot ora nyedhot komponen kasebut. Kondisi kasebut bakal mengaruhi operasi normal mesin kasebut. Sensor tekanan negatif mesthi ngawasi perubahan tekanan negatif. Nalika komponen ora bisa di sedot utawa ora bisa di sedot, bisa cepet weker ngelingake operator supaya ngganti feeder utawa mriksa sistem tekanan negatif nozel sedhot dipasang.

3. Sensor gambar

Tampilan real-time status kerja mesin penempatan utamane nggunakake sensor gambar CCD, sing bisa nglumpukake macem-macem sinyal gambar sing dibutuhake, kalebu posisi PCB, ukuran piranti, lan liwat analisis lan pangolahan komputer, panggonane kepala bisa ngrampungake kerja penyesuaian lan penempatan.

4. Sensor posisi

Panularan lan posisi papan sing dicithak, kalebu ngetang PCB, deteksi wektu nyata gerakan kepala penempatan lan meja kerja, lan gerakan mekanisme tambahan, kabeh duwe syarat sing ketat babagan posisi kasebut. Posisi kasebut kudu diwujudake kanthi macem-macem bentuk sensor posisi.


Wektu kiriman: Jan-18-2021