Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin cetak tempel solder otomatis

Katrangan singkat:

Mesin Cetak Pasta Solder Semi-Otomatis Presisi Tinggi G-P6 / G-P12

• Gunakake Sistem Servo Kanggo Posisi sing Gampang lan Akurat.

• Ngadopsi Sepur Berkecepatan Tinggi Jepang lan Korea Selatan Spg Motor Frekuensi Variabel sing Diimpor Kanggo Nggawe Kursi Scraper Kanggo Nggawe Akurasi Nyithak.

• Blade Print Bisa Diputer Nganti 45 Derajat Kanggo Nggampangake Reresik lan Penggantian Layar Percetakan Lan Scraper.

• Pemegang Blade Bisa Disetel Mbalik Lan Supaya Pilih Posisi Pencetakan sing Cocog.

• Platen Pencetakan Gabungan Wis Ndandani Alur lan Pin, Gampang dipasang lan disetel, Cocog Kanggo Nyithak Panel Single Lan Ganda.

• Versi Sekolah Nggunakake Mesh Baja Kanggo Pindhah, Digabungake karo Percetakan (Pcb) X, Y, Z. Mbenerake Nggawe Tunai Cepet lan Gampang.


Detail Produk

Tag Produk

Semi automatic solder paste printing machine2
Semi automatic solder paste printing machine1
Semi automatic solder paste printing machine3

Mesin Pasta Solder Pasta Solder Precision Dhuwur

G-P6 / G-P12

Fitur:

• Gunakake Sistem Servo Kanggo Posisi sing Gampang lan Akurat.

• Ngadopsi Sepur Berkecepatan Tinggi Jepang lan Korea Selatan Spg Motor Frekuensi Variabel sing Diimpor Kanggo Nggawe Kursi Scraper Kanggo Nggawe Akurasi Nyithak.

• Blade Print Bisa Diputer Nganti 45 Derajat Kanggo Nggampangake Reresik lan Penggantian Layar Percetakan Lan Scraper.

• Pemegang Blade Bisa Disetel Mbalik Lan Supaya Pilih Posisi Pencetakan sing Cocog.

• Platen Pencetakan Gabungan Wis Ndandani Alur lan Pin, Gampang dipasang lan disetel, Cocog Kanggo Nyithak Panel Single Lan Ganda.

• Versi Sekolah Nggunakake Mesh Baja Kanggo Pindhah, Digabungake karo Percetakan (Pcb) X, Y, Z. Mbenerake Nggawe Tunai Cepet lan Gampang.

• 4.3-Inci Layar Sentuh Warna Samdraw Sejati + Kontrol Antarmuka Man-Machine Plc Siemen S7-200, Sederhana, Trep, Lan Cocog Kanggo Dialog Mesin Manungsa.

• Cara Siji-Loro Lan Loro-Loro, Multiple Cara Nyithak.

• Kanthi Fungsi Ngetung Otomatis, Trep Kanggo ngasilake Statistik Output.

• Sudut Blade Bisa Luwes, Scraper Baja Lan Scraper Karet Cocog.

• Antarmuka Man-Machine Nduwe Fungsi Saver Layar Kanggo Nglindhungi Urip Antarmuka Mesin Manungsa.

• Kanthi Pemrograman Unik, Pemegang Blade Print Gampang Disetel.

• Tampilan Antarmuka Man-Machine Kacepetan Mesin Cetak, Bisa Diatur Kanthi Digital lan Dikontrol.

Model G-P6 G-P12
Area Tabel Pencetakan 320 × 450mm 1200 × 320mm
Ukuran Bingkai 370 × 470mm 、 420 × 520mm 、 550 × 650mm 1500 × 400mm
Ukuran Substrat 300 × 430mm 1200 × 300mm
Ukuran Substrat 0,2-2,2mm
Posisi Percetakan Telpon Pcb Posisi Outer Utawa Pin
Tabel Piring Tuning ± 10mm R / L ± 10mm Ngarep / Punggung ± 10mm R / L ± 10mm
Akurasi Nyithak ± 0,02mm
Mesin Baleni ± 0,05mm
Jarak Minimal 0,35mm
Gunakake Tekanan Udara 4-6kg / Cm2
Nggunakake Listrik Fase Tunggal 220v 50 / 60hz 100w
Ukuran Mesin (L) 1050 × (W) 700 × (H) 1650mm (L) 1600 × (W) 900 × (H) 1680mm
Bobot Mesin 250kg 300Kg

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita